Cégbemutató

Cikkek

Magyar Grafika 2014 / 2

Magyar Grafika 2014 / 2

A Prospektus Nyomda több mint két évtizede a minőség és a nyomdászat iránt elkötelezettek fellegvára. Szentendrei Zoltán, aki ezt a birodalmat létrehozta, meghatározó egyénisége a nyomdaiparnak, aktív résztvevője a szakmai életnek, a NYPSZ elnökségének és a Magyar Grafika szerkesztőbizottságának tagja.

Irányításával a Dunántúl szívében működő nyomda a nyugat-európai piacon is szép sikereket ért el, ugyanakkor számos hazai szakmai elismerés és díj büszke birtokosa.

2014. május 16.  |  Forrás: Magyar Grafika 2014 / 2

Letöltés:
Folyamatosan igazodni a piac változásaihoz

Folyamatosan igazodni a piac változásaihoz

Legutoljára annak kapcsán látogattam a Prospektus nyomdába, hogy a cég elindult a csomagolóanyag-gyártás felé. Szokásukhoz híven most sem kis léptékkel tették, hanem Szentendrei Zoltán tulajdonos-ügyvezető a kifejezés jó értelmében vett maximalizmusa ezúttal is érvényesült.

A cél megvalósítása érdekében ugyanis olyan gépeket és technológiát állított üzembe, amely lehetővé teszi, hogy a csomagolóanyag-gyártásban is kiemelkedőt alkossanak.

2013. november 01.  |  Forrás: PRINTinfo XVIII. évfolyam 281. szám

Letöltés:
Felületnemesítés végtelen variációi EGY KÉZBEN

Felületnemesítés végtelen variációi EGY KÉZBEN

Egy összefoglaló beszámolót adunk arról, hogy a piaci igények folyamatos változására miképpen reagált a Prospektus nyomda a fennálása során. Továbbá ezúttal egy szakmai rendezvénysorozat keretén belül mutatták be a csomagolástechnika területén kínált megoldásaikat.

Szentendrei Zoltán ügyvezető-tulajdonos nem szakítva jól bevált hagyományával, ismételten egy újabb technikai innovációval kápráztatja el a nyomdaipari felhasználók nagyközönségét, színesíti és emeli a hazai szolgáltatás színvonalát, továbbá öregbíti modernizáció melletti elkötelezettségének hírnevét.

2012. október 01.  |  Forrás: Print & Publishing 134/2012

Letöltés:
Piachoz alkalmazkodik a Prospektus Nyomda

Piachoz alkalmazkodik a Prospektus Nyomda

A semmiből született a ma már milliárdos vállalkozás, a veszprémi Prospektus Nyomda. Szentendrei Zoltán tulajdonos és ügyvezető mindig a piaci igények gyors és minőségi kiszolgálására törekedett.

Mindig alkalmazkodni kell a piaci igényekhez. A Prospektus Nyomda folyamatosan ezt tette. Évrõl évre olyan beruházásokat hajtott végre, melyekkel az ofszetnyomtatási technológiában mindig az adott világszínvonalra került.

2012. szeptember 01.  |  Forrás: Print & Publishing 133/2012

Letöltés:
1 2 3 4 Következő oldal