Cégbemutató

Cikkek

A szürkeségből kitűnni

A szürkeségből kitűnni

Szinte minden alkalommal, amikor a szaksajtóban felbukkan a Prospektus Nyomda neve, valamilyen technológiai újdonságról vagy nagyszabású beruházásról esik szó. Ez persze most is aktuális, hiszen éppen nemrégiben gazdagodott a nyomda eszközparkja egy KAMA ProCut 74 felületnemesítő, kimetsző berendezéssel, ami stancolással, fóliázással, aranyozással, domborítással teszi tetszetősebbé a Prospektus Nyomda termékeit.

A jelen számunkat kivitelező Prospektus Nyomda ügyvezető-tulajdonosa osztotta meg lapunkkal gondolatait, tapasztalatait.

2012. április 01.

Letöltés:
Könyvkötő szimpózium - Balatonalmádi

Könyvkötő szimpózium - Balatonalmádi

Balatonalmádiban, a Ramada Hotelben került megrendezésre egyesületünk nyomdaipari szakosztályának 2012. évi könyvkötő szimpóziuma.

Schmidt Dániel, a nyomdaipari szakosztály elnökének nyitóbeszéde után a vendéglátó nyomdák közül a Prospektus Nyomda Kft. képviseletében Szentendrei Zoltán ügyvezető igazgató, majd az OOK-Press Nyomda Kft. ügyvezető igazgatója Szathmáry Attila rövid bemutatkozása következett.

2012. március 01.

Letöltés:
25 éves jubileum a Prospektus Nyomdában

25 éves jubileum a Prospektus Nyomdában

Mániám a minőség, s mindenkinek köszönöm, aki elviselte ezt és hozzásegített a megvalósításhoz – állítja Szentendrei Zoltán, a Prospektus Nyomda tulajdonos –ügyvezetője. A 25 éves megemlékezésre partnereiket, kollégáikat hívták meg, mindenkit, aki hozzájárult a nyomda fejlődéséhez.

Szentendrei Zoltán azért választotta a saját utat, mert társaival együtt nem tudott, nem javíthatott régi munkahelyének rendszerén. A minőség mellett mindig elsődlegesnek tekintette a szolgáltatást.

2011. október 01.

Letöltés:
Könyvkötő szimpózium – Balatonalmádi

Könyvkötő szimpózium – Balatonalmádi

Nyomdaipari szakosztályunk hagyományos kötészeti szimpóziumának idei helyszíne ezúttal Balatonalmádi volt, április 22–23-án.

Vendéglátóink, az OOK Press, a Prospektus és a Veszprémi Nyomda, bemutatkozásukban a maguk mögött lévő több mint húsz év tapasztalatait osztották meg a hallgatósággal, kiemelve az elmúlt két három év változásai által támasztott kihívásokat és az azokra született megoldásaikat.

2010. május 01.

Letöltés:
Előző oldal 1 2 3 4 Következő oldal