Cégbemutató

Cikkek

Hobbiból sikeresnek lenni

Hobbiból sikeresnek lenni

A Prospektus Nyomda és Szentendrei Zoltán immár két évtizede tartó sikertörténete sok tekintetben egyedi. Komoly feladat úgy sikerre vinni egy vállalkozást, hogy közben a szakma iránti elhivatottság, a szakma szeretete és gyakorlása egyben kedvtelés is legyen. Szentendrei Zoltánt, a Prospektus Nyomda tulajdonos igazgatóját kérdeztük a nyomda legutóbbi fejlesztése kapcsán.

A Prospektus Nyomda a legutóbbit megelőző jelentős fejlesztése 2006-ban történt, mintegy 1,5 milliárd forint értékben, melynek egyik fele gépi beruházás, másik fele az új telephely építése volt.

2010. március 01.

Letöltés:
Kapacításnövelés a Prospektus Nyomdában

Kapacításnövelés a Prospektus Nyomdában

Világszínvonalú technoógiával szerelte fel városa által Gizella-díjjal kitüntetett nyomdáját Szentendrei Zoltán. Három éve egy másfél milliárd forintos beruházás keretében új, küllemében is impozáns épületet kapott a Prospektus Nyomda, s most a válság közepette is fejlesztenek.

Decemberben felavatták korábbi berendezésük ötszörös teljesítményét nyújtó ragasztó-kötő gépüket, a tavalyi Drupa világkiállítás egyik csúcsmodelljét, egy Kolbus KM-600-ast.

2009. október 01.

Letöltés:
Világszínvonal Veszprémben

Világszínvonal Veszprémben

Új egyensúly létrejöttére van szükség, hogy a mai piaci túlkínálat megszűnjön. Amíg ez be nem áll, addig a jövőt illetően mindenki bizonytalan – mondja Szentendrei Zoltán, aki a lehetőségekhez képest még jó pozícióból szemléli az események kimenetelét. Pontosabban nem csupán szemléli hiszen újabb és újabb fejlesztéseivel igyekszik nyomdáját a nyertesek oldalán tartani.

Vállalkozásuk a magazinok, prospektusok, katalógusok, könyvek mellett a reklám- illetve különleges csomagolóanyagok, továbbá egyedi nyomdai kiadványok készítésére specializálódott. Az íves műanyagok UV-ofszetnyomtatásában idehaza egyedülálló tapasztalatokkal rendelkeznek.

2009. július 01.

Letöltés:
A nyomtatás művészei

A nyomtatás művészei

A műtőasztal és a szike nem elég ahhoz, hogy műtétet vállaljunk. Ahhoz ugyanis sokkal többprofesszionális eszköz szükséges, és a probémák megoldásához elengedhetetlen a szakértelem is – mondja Szentendrei Zoltán, a Prospektus Nyomda tulajdonos-igazgatója.

A Gizella-díjas nyomdaipari mérnök világszínvonalú technológiát telepített impozáns nyomdájába, amelyre nemcsak Ő büszke joggal, de szülővárosa, Veszprém is. 

2008. június 01.

Letöltés:
Előző oldal 1 2 3 4 Következő oldal