Cégbemutató

Cikkek

Prospektus Nyomda, a Dunántúl ékszerdoboza

Prospektus Nyomda, a Dunántúl ékszerdoboza

Számos rendezvényünknek adott otthont a veszprémi Prospektus Nyomda. Évről évre új technikai szenzációkkal bővülve több szakmai esemény házigazdájaként szemléltette a napi gyakorlatban a digitális montírozást, a CtP-technológiát, a hibridlakk-technológiát.

Mára nemcsak a térség, de az egész magyar ipar büszkeségévé nőtte ki magát a Prospektus Nyomda, ahol kompromisszumok nélkül korszerű, zöldmezős beruházásként egy világszínvonalú nyomda valósult meg a Tartu utcában. Szentendrei Zoltánt, a Prospektus Nyomda tulajdonos-igazgatóját kérdeztük a nyomda életéről.

2007. július 01.  |  Forrás: MAGYAR GRAFIKA 2007/7

Letöltés:
Megvalósult egy álom

Megvalósult egy álom

Szeptember 22-én ismerhették meg a megrendelők a veszprémi Új Prospektus nyomdát. Szentendrei Zoltán tulajdonos-ügyvezető a nyomdaipar prominens személyiségeinek pedig egy héttel később, szeptember 29-én mutatta be megvalósult álmát.

A kívülről modern épület belseje technológiailag tökéletesen átgondolt rendszert mutat. A megrendelő nyomon követheti terméke megszületését.

2006. október 01.

Letöltés:
Húsz éves a Prospektus Nyomda Kft.

Húsz éves a Prospektus Nyomda Kft.

Mindenkinek, mindenkor a legjobb minőséget.

Nagyszabású ünnepség keretében avatta fel új üzemcsarnokát és legújabb beruházásait az éppen huszadik születésnapját ünneplő Prospektus Nyomda. Az új nyomdaépület előtt Praznovszky Mihály irodalomtörténész avatta fel Raffay Béla „Lehetőségbe zárva” című szobrát.

2006. május 01.  |  Forrás: MAGYAR GRAFIKA 2006/5

Letöltés:
Előző oldal 1 2 3 4