Katalógusok

• Cérnafűzött és ragasztókötött

A Prospektus nyomda több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb  katalógusok kivitelezésében. A katalógusokat igény szerint ragsztókötött, keménytáblás vagy akár cérnafűzött kivitelben készítjük. A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot.

A katalógusokat túlnyomó többségben A0 formátumú nyomógépünkön gyártjuk, amely Magyarországon egyedülálló mind a formátum, mind a hatékonyság területén! A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes- matt fólia, effekt lakkozás vagy akár domborozás. A borító első és utolsó lapja készülhet kihajtós, több oldalas kivitelben is. A stabil és erős gerinc a termék gyönyörű nyílását eredményezi. Lehetőség van cérnafűzött - ragasztókötött kombinált kivitelre is,mely a PUR kötés  tartósságával egyenértékű, de egy még szebb nyitást eredményez. Gépeink adottságai képessé tesznek bennünket akár az A3 méretű (297mm × 420mm) termékek előállítására is.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: