Dobozok

• Clear Box

A Prospektus nyomda a piaci igényeknek megfelelve néhány éve megkezdte a faltkarton dobozok gyártását is. Számos referenciával rendelkezünk az étrendkiegészítős-, kozmetikai-, csokoládés- és díszdobozok gyártásának területén. Ezen termékkör előállítását is a tőlünk megszokott kimagasló színvonalon teljesítjük, így minden partnerünk biztos lehet abban, hogy mindenkor az elérhető legmagasabb minőséget szállítjuk.

Partnereink támogatására számos szolgáltatást nyújtunk a látványterv-készítéstől kezdve a mintagyártáson át a szaktanácsadásig.

Magyarországon egyedülálló módon kínáljuk az un. "Clear Box" avagy a nyomtatott átlátszó műanyag doboz gyártási koncepciót, amely valóban exkluzív megjelenést kölcsönöz termékének! A technológiával kapcsolatos részletekért keresse termékmenedzsereinket illetve további információkért böngéssze a „Műanyagra nyomtatás” és „Felületnemesítések” kategóriákat is.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: