Magazinok

• Irkatűzött

A Prospektus nyomda több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb irkatűzött és ragasztókötött magazinok kivitelezésében. Cégünk számos hazai és nemzetközi lapkiadó minőségi magazinjait gyártja hónapról-hónapra. A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot.

A nálunk készülő magazinokat túlnyomó többségben A0 formátumú nyomógépünkön gyártjuk, amely Magyarországon egyedülálló mind a formátum, mind a hatékonyság területén! Ezen termékkörnél kiemelkedően fontos a magas minőség, így hazánkban egyedülálló módon, fénykép minőségben, kétszer részletgazdagabb felbontással nyomtatunk, mint más nyomdák.

A gyártásunkat szigorú gyártásközi minőség-ellenőrzés mellett végezzük, amely az egyenletes magas minőség záloga. A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes- matt fólia, UV és effekt lakkozás vagy akár domborozás. A magazinok kötészeti kivitelezése egyaránt lehetséges normál vagy omega kapoccsal. Az omegakapcsos kivitel alkalmas akár egy dossziéban való lefűzésre is.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: