Könyvek

• Keménytábla cérnafűzéssel

A Prospektus nyomda több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb cérnafűzött keménytáblás könyvek kivitelezésében. Ezen termékeket egy szín fekete, valamint színes bel tartalommal is gyártjuk. Színes könyvek esetén, főleg ha az egy fotóalbum, kulcskérdés a képek megjelenítése, szépsége. Ehhez kínál egyedülálló megoldást a Prospektus Nyomda a fénykép minőséget biztosító 100 v/cm (250 lpi) felbontású raszter használata, mely duplája az általánosan használtnak.

A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot. Ennek köszönhetően az A és B formátumú kiadványoknál is  a legversenyképesebb árat kínáljuk.  A keménytáblás könyvek kötését 6-90 mm gerincvastagságig, 100x100 mm – 305x375 mm mérettartományokban vállaljuk.

A cérnafűzés egy rendkívül stabil és erős gerincet alkot, amely a termék gyönyörű nyílását eredményezi. A legmodernebb technológiai megoldások biztosítják a tartósságban és esztétikailag is rendkívül igényes keménytáblás könyvek sorozatban történő gyártását.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: