Műanyagra nyomtatás

• Lenticular

A Prospektus nyomda magas szintű innovációja nyomán olyan technológiákkal áll ügyfelei rendelkezésére, amellyel képes a legegyedibb igények kielégítésére is. Ilyen technológia az UV nyomtatás is, amelyet a Prospektus nyomda vezetett be elsőként Magyarországon. Ezen technológiát a Heidelberg CD-74 nyomógépünk reprezentálja, amelyen UV fény világítja meg az alkalmazott nyomathordozót, aminek hatására a festékben láncreakció játszódik le, és a festék pillanatszerűen polimerizálódik. Ennek köszönhetően a gép, tetszőleges műanyag alapú hordozók nyomtatására is alkalmas!

A lenticular technológia célja, hogy olyan egyedi hatásokat érjünk el a nyomatokon, mint a váltóképek, vagy 3 dimenziós ábrázolások megjelenítése. Amennyiben Ön Lenticular gyártatásán gondolkodik, döntése előtt feltétlenül keressen minket a technikai részletek tisztázása miatt, hiszen tapasztalt kollégáink számos tanáccsal el tudják Önt látni akár már a grafikai tervezés fázisától.

Alkalmazható hatások:

                Flip – képváltás: kettő vagy több kép váltakozása

                3D térhatás: különböző nézőpontból készített fényképekből kialakított kép

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel:(+36) 88 422 914,
  • E-mail: