Felületnemesítések

• Metalizált fólia

A Prospektus nyomda magas szintű innovációja nyomán olyan technológiákkal áll ügyfelei rendelkezésére, amellyel képes a legegyedibb igények kielégítésére is. Ilyen technológia az UV nyomtatás is, amelyet a Prospektus nyomda vezetett be elsőként Magyarországon. Ezen technológiát a Heidelberg CD-74 nyomógépünk reprezentálja, amelyen UV fény világítja meg az alkalmazott nyomathordozót, aminek hatására a festékben láncreakció játszódik le, és a festék pillanatszerűen polimerizálódik. Ennek köszönhetően a gép, tetszőleges műanyag alapú hordozók és metalizált hordozók nyomtatására is alkalmas!

A metalizált fólia egy papíralapú hordozóra felhordott ezüstös színű fólia, amelynek megnyomtatásával a grafikák igazán egyedi fémes hatását érjük el. A kialakult felület vízálló képességgel bír.

A metalizált felületek fedő fehér és color színekkel történő nyomtatása, valamint ezek effekt lakkos kombinálásával a felületek látványának végtelen variálása áll rendelkezésre. Ezt tovább lehet fokozni a meleg prégelés és a vakdomborítás adta lehetőségekkel.

Kérjük, tekintse meg képgalériánkat is, amelyet a  "Start Prezi" feliratra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: