Címkék

• Műanyag címke

A Prospektus nyomdának több mint 15 éves gyakorlata van a legkülönfélébb vágott és stancolt címkék kivitelezésében. Ezen termékkör gyártásában az idők folyamán óriási tapasztalatra tettünk szert, így a területen elképzelhető összes igényt ki tudjuk szolgálni. Gyártástechnológiánk és gépparkunk adottságait kihasználva a leggazdaságosabb és így a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínáljuk. Igény esetén akár ötletekkel segítjük Önt a tervezés fázisában! 

A címkék alapanyagukat tekintve műanyag hordozóra is készülhetnek, amely egy igazán tartós és igényes megoldást kínál. Különleges igénybevételnek kitett címkék készülhetnek műanyagból, öntapadó kivitelben is. Ez lehet akár fehér, víztiszta vagy átlátszó. Ez utóbbin a fedőfehér festék használatával nagyon érdekes hatásokat lehet elérni. Természetesen ezeken a felületeken is lehetséges alkalmazni, a Prospektus Nyomda által kínált különleges felületképzési eljárásokat.

A műanyag felületekről a „műanyagra nyomtatás” című témakörben talál további  hasznos információkat.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel:(+36) 88 422 914,
  • E-mail: