Címkék

• Öntapadó címke

A Prospektus nyomdának több mint 15 éves gyakorlata van a legkülönfélébb vágott és stancolt címkék kivitelezésében. Ezen termékkör gyártásában az idők folyamán óriási tapasztalatra tettünk szert, így a területen elképzelhető összes igényt ki tudjuk szolgálni. Gyártástechnológiánk és gépparkunk adottságait kihasználva a leggazdaságosabb és így a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínáljuk. Igény esetén akár ötletekkel segítjük Önt a tervezés fázisában! 

A címkék alapanyagukat tekintve öntapadó hordozóra is készülhetnek, amely egy igazán praktikus és igényes megoldást kínál.  Az öntapadó címkék anyaga lehet papír, műanyag (lásd műanyag címkék), fémgőzölt kivitel (lásd. fémgőzölt címke). A ragasztó anyaga igény szerint lehet, erősen-, közepesen ragadó ill. nyom nélkül visszaszedhető. Az öntapadó hordózójától való leválasztást segíti az egyenes riccelés, vagy formariccelés.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel:(+36) 88 422 914,
  • E-mail: