Címkék

• Papír címke

A Prospektus nyomdának több mint 15 éves gyakorlata van a legkülönfélébb vágott és stancolt címkék kivitelezésében. Ezen termékkör gyártásában az idők folyamán óriási tapasztalatra tettünk szert, így a területen elképzelhető összes igényt ki tudjuk szolgálni. Gyártástechnológiánk és gépparkunk adottságait kihasználva a leggazdaságosabb és így a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínáljuk. Igény esetén akár ötletekkel segítjük Önt a tervezés fázisában!

A címkék alapanyagukat tekintve leggyakrabban papírból készülnek, amely megoldást valamely felületkezelési eljárással lehet egyedibbé varázsolni. Lehetőséget nyújtunk a felület UV lakkozására, mely tükörfényes felületet biztosít, vagy akár annak Effekt-lakkozására, mely rendkívül érdekes, látványos grafikai megoldásokat, kiemelési lehetőségeket nyújt. További lehetőségeinkről böngéssze a "Felületnemesítések" menüpontot.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel:(+36) 88 422 914,
  • E-mail: