Könyvek

• Puhatáblás cérnafűzött

A Prospektus nyomda több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb ragasztókötött puhatáblás könyvek kivitelezésében. Ezen termékeket egy szín fekete, valamint színes bel tartalommal is gyártjuk. Színes könyvek esetén, főleg ha az egy fotóalbum, kulcskérdés a képek megjelenítése, szépsége. Ehhez kínál egyedülálló megoldást a Prospektus Nyomda a fénykép minőséget biztosító 100 v/cm (250 lpi) felbontású raszter használata, mely duplája az általánosan használtnak.

A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot. Ennek köszönhetően az A és B formátumú kiadványoknál is  a legversenyképesebb árat kínáljuk. A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes–matt fólia, UV- és effektlakkozás, prégelés vagy akár domborozás..

A cérnafűzés technológiáinak alkalmazásával egy rendkívül stabil és erős gerincet alkothatunk, amely a termék gyönyörű nyílását eredményezi.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: