Könyvek

• Puhatáblás PUR kötéssel

A Prospektus nyomda több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb ragasztókötött puhatáblás könyvek kivitelezésében. Ezen termékeket egy szín fekete, valamint színes bel tartalommal is gyártjuk. Színes könyvek esetén, főleg ha az egy fotóalbum, kulcskérdés a képek megjelenítése, szépsége. Ehhez kínál egyedülálló megoldást a Prospektus Nyomda a fénykép minőséget biztosító 100 v/cm (250 lpi) felbontású raszter használata, mely duplája az általánosan használtnak.

A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot. Ennek köszönhetően az A és B formátumú kiadványoknál is  a legversenyképesebb árat kínáljuk. A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes–matt fólia, UV-  és effektlakkozás , prégelés vagy akár domborozás.

A puhatáblás könyvek kötését 70 mm gerincvastagságig PUR technológiával végezzük, amely technológiát elsőként mi vezettünk be Magyarországon. A PUR ragasztókötés előnye, hogy a kötés szilárdsága többszöröse a más nyomdák által kínált hagyományos hot-melt technológiával elérhető kötéshez képest. Továbbá a könyvtest szilárdságát nem befolyásolja a környezet hőmérséklete sem. A stabil és erős gerinc a termék gyönyörű nyílását eredményezi. Gépeink adottságai képessé tesznek bennünket akár az A3 méretű (297 mm×420 mm) termékek előállítására is.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: