Prospektusok

• PUR ragasztókötött

A Prospektus nyomda több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb prospektusok kivitelezésében. Az sem véletlen, hogy a cég éppen erről a termékről kapta a nevét, ugyanis ezen termékkör tervezésével, kivitelezésével vezette be tevékenységét a nyomdai piacra 1986-ban. A különböző termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő, leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot.

A prospektusok minőségi megítélésében kulcskérdés a tökéletes minőségű kép, melyet a nyomdánk a 100 v/cm-es fénykép minőségű felbontás-sal ér el. Ez éppen duplája a más nyomdák által kínált felbontásnak. A különleges megjelenéshez kínáljuk széleskörű felületkezelési eljárásainkat (effektlakkozás, prégelés, stb.) is. A prospektusok kötését már 2 mm-es gerincvastagságtól PUR-technológiával végezzük, amely technológiát  a Prospektus nyomda elsőként vezetett be Magyarországon.

A PUR ragasztókötés előnye, hogy a kötés szilárdsága többszöröse a máshol kínált hagyományos hot-melt technológiával elérhető kötéshez képest. Továbbá a könyvtest szilárdságát nem befolyásolja a környezeti hőmérséklet változása sem. A stabil és erős gerinc pedig a termék gyönyörű nyílását eredményezi. A borító első és hátsó lapja készülhet kihajtós, több oldalas kivitelben is.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: