Műanyagra nyomtatás

• PVC

A Prospektus nyomda magas szintű innovációja nyomán olyan technológiákkal áll ügyfelei rendelkezésére, amellyel képes a legegyedibb igények kielégítésére is. Ilyen technológia az UV nyomtatás is, amelyet a Prospektus nyomda vezetett be elsőként Magyarországon. Ezen technológiát a Heidelberg CD-74 nyomógépünk reprezentálja, amelyen UV fény világítja meg az alkalmazott nyomathordozót, aminek hatására a festékben láncreakció játszódik le, és a festék pillanatszerűen polimerizálódik. Ennek köszönhetően a gép, tetszőleges műanyag alapú hordozók nyomtatására is alkalmas!

A műanyag alapanyagok kémiai összetételüktől függően sokféle alkalmazásra nyújtanak megfelelő megoldást. Az egyik leggyakrabban alkalmazott műanyag a  PVC, amely kiválló alapanyaga a gyűjtődobozok, display-k vagy akár a vákumdomborozott plakátok, reklámanyagok kivitelezésének. A vákumdomboros megoldás alkalmazásával egy valódi térbeli "műalkotást" tudunk létrehozni, amely mindig eléri célját! Amennyiben szeretne PVC alapanyagú, egyedi terméket készíttetni, konzultáljon kollégáinkkal, akik hasznos tanácsokkal tudják Önt ellátni.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" feliratra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel:(+36) 88 422 914,
  • E-mail: