Katalógusok

• Regiszteres kivitel

A Prospektus nyomda több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb ragasztókötött katalógusok kivitelezésében. A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot.

A katalógusokat túlnyomó többségben A0 formátumú nyomógépünkön gyártjuk, amely Magyarországon egyedülálló mind a formátum, mind a hatékonyság területén! A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes- matt fólia, effekt lakkozás vagy akár domborozás. A borító első és utolsó lapja készülhet kihajtós, több oldalas kivitelben is.

A katalógusok kötését 2 mm - 70 mm gerincvastagság tartományban PUR technológiával végezzük, amely technológiát a Prospektus nyomda elsőként vezetett be Magyarországon. A PUR ragasztókötés előnye, hogy a kötés szilárdsága többszöröse a máshol kínált hagyományos hot-melt technológiával elérhető kötéshez képest. Továbbá a könyvtest szilárdságát nem befolyásolja a környezet hőmérséklete sem.

A stabil és erős gerinc a termék gyönyörű nyílását eredményezi. A katalógusok rendszerint nagy igénybevételnek vannak kitéve, így kizárólag a PUR kötés biztosíthatja az elvárt eredményt! Gépeink adottságai képessé tesznek bennünket akár az A3 méretű (297mm × 420mm) termékek előállítására is. A regiszterezési lehetőségek széles skáláját kínáljuk Önöknek a derékszögű regisztertől kezdődően a zászlós, körkéses és lépcsős regiszterekig.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" gombra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel.: (+36) 88 422-914,
  • E-mail: