Műanyagra nyomtatás

• Sztatikus film

A Prospektus nyomda magas szintű innovációja nyomán olyan technológiákkal áll ügyfelei rendelkezésére, amellyel képes a legegyedibb igények kielégítésére is. Ilyen technológia az UV nyomtatás is, amelyet a Prospektus nyomda vezetett be elsőként Magyarországon. Ezen technológiát a Heidelberg CD-74 nyomógépünk reprezentálja, amelyen UV fény világítja meg az alkalmazott nyomathordozót, aminek hatására a festékben láncreakció játszódik le, és a festék pillanatszerűen polimerizálódik. Ennek köszönhetően a gép, tetszőleges műanyag alapú hordozók nyomtatására is alkalmas!

A sztatikus filmek alkalmazhatósága egy igazi unikum a portfóliónkban. Ezen termékeket egy speciális felületkezelésű hordozóra nyomtatjuk, amelynek köszönhetően a már megnyomtatott film szinte akármilyen felületre feltapad és arról egy mozdulattal bármikor nyom nélkül eltávolítható, áthelyezhető. A nyomtatott felület tulajdonképpen egy elektonokkal feltöltött hordozó, amelynek a felülethet való rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra. Látványos. Egyszerű. Tiszta.

Kérjük, tekintse meg tematikus prezentációnkat is, amelyet a  "Start Prezi" feliratra kattintva indíthat el. (A teljes képernyőre váltáshoz kattintson a  ikonra)

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

  • Tel:(+36) 88 422 914,
  • E-mail: