Dobozok bemutatása

Faltkarton doboz

A Prospektus nyomda a piaci igényeknek megfelelve néhány éve megkezdte a faltkarton dobozok gyártását is. Számos referenciával rendelkezünk az étrendkiegészítős-, kozmetikai-, csokoládés- és díszdobozok gyártásának területén. Ezen termékkör előállítását is a tőlünk megszokott kimagasló színvonalon teljesítjük, így minden partnerünk biztos lehet abban, hogy mindenkor az elérhető legmagasabb minőséget szállítjuk.

Partnereink támogatására számos szolgáltatást nyújtunk a látványterv-készítéstől kezdve a mintagyártáson át a szaktanácsadásig.

A dobozok hajtogatását és ragasztást megelőzően a nyomtatás, formátum, anyag-féleségek és felületnemesítési módozatok végtelen variációjából adódóan a legextrább igények kielégítésére is felkészültünk. E tekintetben kizárólag az Önök képzelete szabhat határt!

A Heidelberg Image Control berendezésünkkel – amely jelenleg a világ legfejlettebb íves ofszet nyomatellenőrző rendszere – 100%-os szín- és nyomatellenőrzést végzünk rendszeresen, a nyomtatás során. A gyártási folyamatban emellett szigorú gyártásközi minőség-ellenőrzést végzünk, amely az egyenletes magas minőség záloga.

Clear Box

A Prospektus nyomda a piaci igényeknek megfelelve néhány éve megkezdte a faltkarton dobozok gyártását is. Számos referenciával rendelkezünk az étrendkiegészítős-kozmetikai-csokoládés- és díszdobozok gyártásának területén. Ezen termékkör előállítását is a tőlünk megszokott kimagasló színvonalon teljesítjük, így minden partnerünk biztos lehet abban, hogy mindenkor az elérhető legmagasabb minőséget szállítjuk.

Partnereink támogatására számos szolgáltatást nyújtunk a látványterv-készítéstől kezdve a mintagyártáson át a szaktanácsadásig.

Magyarországon egyedülálló módon kínáljuk az un. “Clear Box” avagy a nyomtatott átlátszó műanyag doboz gyártási koncepciót, amely valóban exkluzív megjelenést kölcsönöz termékének! A technológiával kapcsolatos részletekért keresse termékmenedzsereinket.

A Heidelberg Image Control berendezésünkkel – amely jelenleg a világ legfejlettebb íves ofszet nyomatellenőrző rendszere – 100%-os szín- és nyomatellenőrzést végzünk rendszeresen, a nyomtatás során. A gyártási folyamatban emellett szigorú gyártásközi minőség-ellenőrzést végzünk, amely az egyenletes magas minőség záloga