Grafikai előkészítés, CAD

Úgy gondoljuk, hogy kizárólag a csúcstechnológia és a magasan képzett szakember biztosíthatja az Ön termékének nyomdai előkészítéséhez szükséges rugalmasságot és biztonságot. Digitális előkészítői eljárásainkat és folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy eleget tegyenek a legmagasabb szakmai elvárásoknak. A több évtizedes tapasztalatunk eredményeképpen az Ön nyomdaterméke a gyártási folyamat legvégén mindig valóban olyan lesz, amilyennek Ön megálmodta.

Ezt kínáljuk Önöknek:

Színhelyes proof készítése

Ez egy rendszeresen kalibrált digitális nyomtatón előállított nyomat, amelyet a nyomtatás fázisában etalonként kezelünk és a nyomdai szabvány toleranciatartományán belül reprodukálni is tudunk.

Fénykép minőségű felbontás, 250 lpi (100 v/cm)

Ahogyan a digitális kijelzők felbontásánál is a magasabb érték adja a legjobb megjelenést, így van ez a nyomtatásban is. Az átlagosan alkalmazott nyomdai rács 70 vonal / cm, azaz 70 x 70 = 4.900 pont esik egy négyzetcentiméterre. Nyomdánk egyedülálló módon 100 vonal / cm-es felbontással dolgozik, azaz 100 x 100 = 10.000 pontot képezünk le egyetlen négyzetcentiméterre. Ez több mint kétszer részletgazdagabb nyomtatást és jobb nyomatminőséget eredményez.

Pdf állományok online fogadása és ellenőrzése

A nyomdakész állományokat minden elérhető módon tudjuk fogadni, amelyeket ezt követően részletes vizsgálat alá veszünk a legjobb eredmény elérése érdekében. Az ellenőrzés alkalmával vizsgáljuk az állomány tartalmának felbontását, betűkészletét és színeit. Amennyiben nemmegfelelőséget tapasztalunk azt jelezzük megrendelőnk felé.

Távoli imprimálás lehetősége weben keresztül

Ügyfeleink kényelme érdekében, lehetőséget biztosítunk az állományok teljes menedzselésére egy interaktív felhasználóbarát felületen keresztül. A felület használata abszolút biztonságos, amelyet személyes jelszava segítségével érhet el.

Szín-menedzsment, festékoptimalizáció

A gyártásunkban alkalmazott minden eszköz rendszeresen kalibrált, amely az egyenletes kiváló minőség záloga. Ezért Ön biztos lehet abban, hogy rendelése eredményeképpen mindig a legkiválóbb minőséget kapja.

Papír alapú imprimatúra

Gyártástechnológiánk része, hogy az éles gyártást megelőzően a teljes jóváhagyott anyag kinyomtatásra kerül, amelyet tüzetes ellenőrzésnek vetünk alá. A gyártásnak ebben a fázisában még költségmentes a hibák korrigálása. Ügyfeleink igénye szerint, részükre is átadásra kerül ezen nyomtatott kivonat.

 

Doboz konstrukciós tervezés

A megrendelők egyedi igénye esetén együttműködünk faltkarton dobozok tervezésében, méretezésében, modellezésében.

Ügyfélbarát támogatás a szakmai kérdésekben, tanácsadás

Magasan képzett kollégáink minden szakmai kérdésben állnak rendelkezésükre.