Könyvek bemutatása

Puhatáblás PUR kötéssel

A Prospektus nyomda több mint 30 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb ragasztókötött puhatáblás könyvek kivitelezésében. Ezen termékeket egy szín fekete, valamint színes belív tartalommal is gyártjuk. Színes könyvek esetén, főleg ha az egy fotóalbum, kulcskérdés a képek megjelenítése, szépsége. Ehhez kínál egyedülálló megoldást a Prospektus Nyomda a fénykép minőséget biztosító 100 v/cm (250 lpi) felbontású rácssűrűség használata, mely duplája az általánosan használtnak.

A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő, leggazdaságosabb B/1-es vagy B/2-es formátumú gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot. Ennek köszönhetően az A és B formátumú kiadványoknál is a legversenyképesebb árat kínáljuk. A Heidelberg Image Control berendezésünkkel – amely jelenleg a világ legfejlettebb íves ofszet nyomatellenőrző rendszere – 100%-os szín- és nyomatellenőrzést végzünk rendszeresen, a nyomtatás során. A gyártási folyamatban emellett szigorú gyártásközi minőség-ellenőrzést végzünk, amely az egyenletes magas minőség záloga. A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes, matt, karcálló matt vagy Soft Touch fóliázás, effekt lakkozás, prégelés vagy dombornyomás.

A puhatáblás könyvek kötését 70 mm gerincvastagságig PUR technológiával végezzük, amely technológiát elsőként mi vezettünk be Magyarországon. A PUR ragasztókötés előnye, hogy a kötés szilárdsága többszöröse a más nyomdák által kínált hagyományos hot-melt technológiával elérhető kötéshez képest. Továbbá a könyvtest szilárdságát nem befolyásolja a környezet hőmérséklete sem. A stabil és erős gerinc a termék gyönyörű nyílását eredményezi.

Keménytábla cérnafűzéssel

A Prospektus nyomda több mint 30 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb cérnafűzött keménytáblás könyvek kivitelezésében. Ezen termékeket egy szín fekete, valamint színes belív tartalommal is gyártjuk. Színes könyvek esetén, főleg ha az egy fotóalbum, kulcskérdés a képek megjelenítése, szépsége. Ehhez kínál egyedülálló megoldást a Prospektus Nyomda a fénykép minőséget biztosító 100 v/cm (250 lpi) felbontású raszter használata, mely duplája az általánosan használtnak.

A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő, leggazdaságosabb B/1-es vagy B/2-es formátumú gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot. Ennek köszönhetően az A és B formátumú kiadványoknál is a legversenyképesebb árat kínáljuk.  A Heidelberg Image Control berendezésünkkel – amely jelenleg a világ legfejlettebb íves ofszet nyomatellenőrző rendszere – 100%-os szín- és nyomatellenőrzést végzünk rendszeresen, a nyomtatás során. A gyártási folyamatban emellett szigorú gyártásközi minőség-ellenőrzést végzünk, amely az egyenletes magas minőség záloga. A keménytáblás könyvek kötését 6-90 mm gerincvastagságig, 100×100 mm – 305×375 mm mérettartományokban vállaljuk.

A cérnafűzés egy rendkívül stabil és erős gerincet alkot, amely a termék gyönyörű nyílását eredményezi. A legmodernebb technológiai megoldások biztosítják a tartósságban és esztétikailag is rendkívül igényes keménytáblás könyvek sorozatban történő gyártását.

Puhatáblás cérnafűzött

A Prospektus nyomda több mint 30 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb ragasztókötött puhatáblás könyvek kivitelezésében. Ezen termékeket egy szín fekete, valamint színes belív tartalommal is gyártjuk. Színes könyvek esetén, főleg ha az egy fotóalbum, kulcskérdés a képek megjelenítése, szépsége. Ehhez kínál egyedülálló megoldást a Prospektus Nyomda a fénykép minőséget biztosító 100 v/cm (250 lpi) felbontású raszter használata, mely duplája az általánosan használtnak.

A termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő, leggazdaságosabb B/1-es vagy B/2-es formátumú gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot. Ennek köszönhetően az A és B formátumú kiadványoknál is  a legversenyképesebb árat kínáljuk. A Heidelberg Image Control berendezésünkkel – amely jelenleg a világ legfejlettebb íves ofszet nyomatellenőrző rendszere – 100%-os szín- és nyomatellenőrzést végzünk rendszeresen, a nyomtatás során. A gyártási folyamatban emellett szigorú gyártásközi minőség-ellenőrzést végzünk, amely az egyenletes magas minőség záloga. A termék borítójának felületkezelésére számos megoldást kínálunk: fényes, matt, karcálló matt vagy Soft Touch fóliázás, effekt lakkozás, prégelés vagy dombornyomás.

A cérnafűzés technológiáinak alkalmazásával egy rendkívül stabil és erős gerincet alkothatunk, amely a termék gyönyörű nyílását eredményezi.