Nyomtatás

Nyomógépet vásárolni bárki képes, azonban azon hatékonyan és jó minőségben nyomtatni már jóval kevesebben. Büszkék vagyunk rá, hogy gyártástechnológiánk több mint három évtizedes know-how-n alapszik, így Ön mindig biztos lehet abban, hogy Tőlünk az elérhető legjobbat kapja!

Íves gépeink úgy kerültek kiválasztásra, hogy hozzájáruljanak alapvető értékeinkhez, melyek a MINŐSÉG, RUGALMASSÁG, HATÉKONYSÁG és ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG.

Ezt kínáljuk Önöknek:

Direktszínek alkalmazása

A hagyományos nyomdai alapszínekkel (Fekete, Cián, Bíbor, Sárga) nem produkálható színeket úgynevezett direktszínnel nyomtatjuk.

Akár nyolcszínes nyomtatás

A négy nyomdai alapszínen (Fekete, Cián, Bíbor, Sárga) túl, további négy szín nyomtatására kínálunk lehetőséget egy menetben (4+4 szín B/1 formátumban, 4+4 szín + 1 lakk B/2 formátumban).

 

Nyomatellenőrzés

A Heidelberg Image Control berendezésünkkel – amely jelenleg a világ legfejlettebb íves ofszet nyomatellenőrző rendszere – 100%-os szín- és nyomatellenőrzést végzünk rendszeresen, a nyomtatás során.

UV és effekt-lakkozás

Speciális nyomógépeink segítségével képesek vagyunk fényes és matt lakkok egyidejű felhordására, amelyek egyedülálló hatást keltenek. A technológiában rejlő lehetőségek megismeréséhez kérje kollégáink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Narancshéj effektlakk alkalmazása

Speciális, a narancs felületéhez hasonló hatás, amelyet a különböző kémiai tulajdonságú lakkok egymással való kölcsönhatása eredményez.

Műanyag alapú nyomathordozók alkalmazása

Igény esetén képesek vagyunk műanyag alapanyagokra, pl. PVC, PE, PP nyomtatni.

Fémgőzölt felületek nyomtatása

Ebben az esetben a nyomtatás egy metalizált, fémes hatású felületre történik, amelynek az eredménye egy egészen egyedi és különleges hatású, fémesen csillogó termék.

Fólia-prégelés

Erőteljesen csillogó, fémes hatású felületet érhetünk el ezzel az eljárással. Prégelés során egy fémklisé alkalmazásával, hőre és nyomásra leváló színes fóliával nyomjuk meg a nyomathordozót a kívánt felületen.

 

Dombornyomás

Technikailag megegyezik a prégeléssel, azonban itt nem használunk fóliát.